Aanbod

Bekijk hieronder alle diensten van Puur Veer

Supervisies

Ik geef supervisies aan vakgenoten. Dit kan zijn puur vanuit een behoefte aan persoonlijke (en dus professionele) ontwikkeling, maar ook in het kader van een SKJ registratie of voor GZ-psychologen in opleiding. In supervisies staat bij mij, persoonlijke ontwikkeling centraal. Check op de website de tekst over “wie ben ik” en je voelt wat mijn missie en visie is. Uiteraard maken we samen een plan wat jij uit de supervisie wil halen, want dat is leidend. Echter ik geloof erin dat, weten wie je bent, welke invloeden je stamgezin hebben, waar je valkuilen liggen maar zeker ook mild kunnen zijn naar jezelf, de basis zijn van sterk zijn in je vak. Dus deze elementen zullen zeker ook aan bod komen.

TARIEVEN

Supervisie 90 min voor 1 persoon – €170*
Supervisie 90 min voor 2 persoon – €115* per persoon
Supervisie 90 min 3 tot 4 personen – €90* per persoon

*mijn voorbereidingstijd is hierin inbegrepen

Neem voor eventuele andere opties, contact met me op.

 

Retreats

Op regelmatige basis organiseer ik retreats of ander soortige bijeenkomsten, allemaal passend binnen een holistische visie. Voor het actuele aanbod: check de agenda

Psychologische coachingstrajecten

Deze zijn momenteel in ontwikkeling. Stuur me een bericht als je alvast een specifieke vraag hebt en houdt de website en socials in de gaten!

Referenties

Eline (supervisie in kader van GZ-opleiding)

Ik heb een jaar supervisie mogen hebben van Vera voor mijn GZ-opleiding. Wat een geluk! Vera creëerde vanaf het begin een fijne, veilige sfeer waardoor je de ruimte voelt om alles te delen. Daarnaast zorgde ze als snel voor diepgang in de supervisie,

waardoor je direct met je kern aan de slag kon gaan en je ook echt veranderingen kon doormaken in je werk. Ruimte maken voor jezelf en zelf in je kracht komen te staan waren telkens weer thema’s die Vera aanraakte. Kortom, Vera is een super betrokken en kundig, maar vooral lief mens!

Vera (supervisie in kader van SKJ registratie)

Supervisie bij Vera gaat gepaard met een lach en een traan. Ze legt de vinger op de zere plek zonder meteen met oplossingen en adviezen te komen. Door middel van goede vragen en humor (erg belangrijk!) komen we snel tot de kern. Enerzijds ligt de focus op het werk maar ook op mijn eigen “ik” en dat is onlosmakelijk verbonden met elkaar. Daarbij is het een moment van rust en inkeer bij mezelf, met verse thee en fijne geurtjes om me heen!

Chantal (supervisie in kader van GZ-opleiding)

In het kader van de GZ-opleiding heb ik een jaar lang supervisie van Vera ontvangen. Het klikte vrijwel meteen met Vera. Dit komt door haar warme, lieve en open houding, Vers ie een mensen-mens. Echt contact staat bij haar voorop. Ze schenkt aandacht aan het leren kennen van een persoon. Hierbij maakt ze ruimte voor gevoelens en ervaringen en doet ze een handreiking deze samen uit te pluizen en te onderzoeken wat de betekenis ervan is. Het fijne is dat Vera ook eigen ervaringen deelt, waardoor het een gelijkwaardig contact wordt. De supervisie bij Vera staat in het teken van zelfontwikkeling en hiermee ontwikkeling als professional. Ik ben dankbaar dat Vera op mijn pad gekomen is en mij mooie levenslessen heeft laten ervaren en doorvoelen.

Agenda

OPEN HUIS

Voor iedereen die vrijblijvend wil komen kijken of onze lodge geschikt is voor jouw vergadering, workshop of training.

Maandag 28 oktober 2024
15.00 - 18.00 uur

VIER JE MEE?

Durf, kies en spring! Ik neem je mee in mijn reis van de afgelopen jaren en hoe ik de grote keuzes daarin gemaakt en uitgevoerd heb.

Dinsdag, 29 oktober 2024
19.00 - 22.00 uur

WORK@WINDRAAK

Wil jij een dagje, in volle focus, op een inspirerende plek, aan je
bedrijf werken?
Dan is Work@Windraak iets voor jou...

Dinsdag, 5 november 2024
10.00 - 16.00 uur

OPEN HUIS

Voor iedereen die vrijblijvend wil komen kijken of onze lodge geschikt is voor jouw vergadering, workshop of training.

Maandag 2 december 2024
15.00 - 18.00 uur

KOPPELSEVENT

Een avond speciaal voor jullie samen.

Dinsdag, 3 december 2024
18.30 - 21.30 uur

YOGA NIDRA

Geniet van een heerlijke yoga nidra les in kerstsfeer! Met muziek én aromatherapie! Verzorgd door Eveline Fokkert.

Donderdag, 12 december 2024
19.00 - 20.00 uur

ADEM & IJS

Ontdek de kracht van kou.

Vrijdag 17 januari 2025
10.00 - 14.00 uur

KOPPELSEVENT

Een avond speciaal voor jullie samen.

Vrijdag, 20 juni 2025
18.30 - 21.30 uur

Blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe events die wij organiseren? Vul hieronder je naam en e-mail in en mis nooit meer iets rondom lodge Windraak en al het moois wat daar plaatsvindt.

Adres

Windraak 1
6153 AA Windraak